geniuService shpk, VOIP.
SHITET

Detajet e njoftimit

SHITET | €1,900

Qyteti: Tirana, Rue Don Bosko

Pershkrimi:

Kontenier Cubner
ju ofron kontejnerë deti të udhëtimit të parë 20ft (20') (Gjatësia 6 m x gjerësia 2.40 m x lartësia 2.60 m ose 14M2 / 33M3) me një tarifë prej 2,050 € pa përjashtuar.
-Gjendja e kontejnerit si e re (udhëtimi i parë)
- I papërshkueshëm nga uji dhe ajri
-Ngjyrë gri RAL 7015
-E mundshme vizitë dhe zgjedhje në vend
-Për eksport, certifikata e miratimit (vlefshmëria 6 muaj) ofrohet sipas kërkesës
-Bllokimi origjinal i sigurt (bllokim opsional)

- Dysheme druri
- Pesha bosh 2200 kg

- Mundësia e rilyerjes së tij në RAL sipas zgjedhjes suaj: çmimi sipas kërkesës

Shitje për profesionistë dhe individë
Hapësirë ??ideale magazinimi për kantier, dhomë teknike, arkivim, garazh, ruajtje, ndërtim, ngjarje, industri automobilistike, shpërndarje të madhe, mjeshtër, shoqatë, komunitet, etj.

DORËZIMI BRENDA 72 ORËVE: Ne ofrojmë dorëzim/transport të kontejnerit me lëshim me kamion me vinç në Nimes dhe periferinë e tij, në të gjithë departamentin Gard, por edhe në të gjithë rajonin Occitanie.

Kostot e dorëzimit janë shtesë, mos hezitoni të na kontaktoni për një ofertë të personalizuar.

Oferta falas: ekipi ynë teknik i shitjeve është në dispozicionin tuaj për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja

Ofrojmë gjithashtu oferta të ndryshme të kontejnerëve standardë nga 6’ deri në 40’ të reja ose të përdorura, kudo në Francë për shitje dhe dhënie me qira. Disponueshmëria në kontejnerë të caktuar specifikë (fr


Postuar nga Contener Cubner / 31 Oct 22 22:30:02