geniuService shpk, VOIP.
OFROJ

Detajet e njoftimit

OFROJ | ALL1

Industria: Arsim
Pozicioni: mesuese
Arsimi: Master
Mosha: 20-30
Oferta skadon: 31 May 2022
Qyteti: Tirane
Adresa: HARRY T. FUTLZ INSTITUTE
Drejtimet > Google Map

Pershkrimi:

Nese te pelqen puna dinamike dhe ke deshiren per te provuar nje eksperience te re mesimdhenie ne formatin online nga shtepia, atehere je ne vendin e duhur! Apliko per te dhene mesim per pergatitje provimesh nderkombetare, ose si mesuese e gjuhes se perditshme.
Kerkohen mesuese part-time te gjuhes gjermane, angleze, italiane (minimalisht dy grupe mesimdhenie ne dite).

- Anglisht per pregatitje provimesh IETLS, TOEFL, APTIS etj
- Gjermanishte te pergjithshme ose per pregatitje provimesh ÖSD, GOETHE, TELC
- Italishte te pergjithshme ose pregatitje provimi te CELIT


Kriteret:
- Te kete mbaruar per degen perkatese
- Me ose pa eksperience pune
- Te kete deshiren qe te rritet profesionalisht
- Te kete njohuri baze kompjuterike
- Te jete mire ne multitasking (berjen e disa detyrave bashke njeherazi)
- Disponibilitet minimalisht per dy grupe ne dite
- Te jete e komunikueshme, e perkushtuar dhe e gatshme te ndihmoje studentet online
- Te kete internet te mire (Wi-Fi) dhe kompjuter funksional

Pagesa nder me konkurueset ne treg, per nje format te tille pune qe te ofron komoditet dhe trajnime (workshope) per rritje profesionale te vazhdueshme.
Aplikimet kane vazhduar, mund te dergosh CV-ne ne adresen: contact@sapientify.com.al ose info.sapientify@gmail.com te mirepresim ne ekipin tone!


Postuar nga Adenada / 25 Oct 22 22:30:01