geniuService shpk, VOIP.
OFROJ

Detajet e njoftimit

OFROJ | ALL1,000

Qyteti: Tirane

Pershkrimi:

Nxitoniiiiii!!!

Ka filluar krijimi i grupeve per maturen shteterore. Pergatitje per mature me teza provimesh. Gjithashtu, pergatitje per provimin e Lirimit.

Ofrojme kurse per lenden e Matematikes Cikli 9-vjecar & Gjimnaz por dhe matematike ne Universitet.

Siguri dhe Besueshmeri. Suksesi eshte i garantuar kur baza eshte PASIONI per Matematiken.

CEL: 0698963701


Postuar nga / 01 Jul 22 02:30:02

Postuar nga

Antarsuar në January 1970
Shiko njoftimet

Kontakto