geniuService shpk, VOIP.
SHITET

Detajet e njoftimit

SHITET | €100

Marka: Mercedes-Benz
Modeli: 200
Struktura: Hatchback
KM: 30,000 - 50,000
Kambio: Automatike
Karburanti: Nafte
Ngjyra: Universal
Dokumenta: Te huaja
Kondicioni: E RE
Qyteti: Tirane

Pershkrimi:

Ky mesazh është për të gjithë ata që kanë nevojë urgjente dhe mbi të gjitha serioze për një aplikim për kredi në mënyrë që: Duhet të bëni një kredi, ju lutemi vini re fushat në të cilat unë mund t'ju ndihmoj: Financimi Kredi për pasuri të paluajtshme Kredi për investim Makina hua Konsolidimi i borxhit Linja e kredisë Hipotekat e dyta Riblerja e kredisë Kredi personale Në të vërtetë, vendosa ta bëj këtë aktivitet për të lejuar këdo që ka nevojë të përfitojë një kredi që varion nga 5,000 euro deri në 800,000 euro për një periudhë nga 5 deri në 25 vjet në varësi të shuma e kërkuar me një interes vjetor fiks mjaft tërheqës prej 3% për të gjitha shumat e kërkuara. Për të gjithë ata që dëshirojnë të përballen me problemet aktuale financiare, ju lë më poshtë kontakteve për të marrë më shumë informacion mbi kushtet e marrjes së një kredie. NB: Unë nuk jap hua veçanërisht për dosjet bankare dhe ndalesat bankare dhe gjithashtu për të gjithë njerëzit në vështirësi dhe që mund të jenë të besueshëm. Për më shumë informacion ju lutemi na kontaktoni E-mail kontakti: tanyo.ivanov09@gmail.com


Postuar nga tanyo.ivanov09@gmail.com / 22 Nov 23 02:30:01