geniuService shpk, VOIP.
OFROJ VENDE PUNE

Detajet e njoftimit

OFROJ VENDE PUNE | ALL0

Industria: Elektronike
Pozicioni: Specialist Elektricist
Arsimi: Profesionale
Mosha: 25-35
Oferta skadon: 31 Dec 2022
Qyteti: Tirane
Adresa: Rruga Hoxha Tahsim, Pallati Vjero, Hyrja C
Drejtimet > Google Map

Pershkrimi:

Tirane, ofroj vend pune Specialist Elektricist.

ALVSION Sh.p.k, kerkon te punesoje Specialist Elektricist, i cili te kete njohuri te mira ne te gjitha sistemet per instalimin e impjanteve industriale dhe civile.
Kandidati preferohet te kete 3 vjet experience.


- Te jete i rregullt dhe korrekt.
- Te jete i afte te punoje ne grup.
- Orari i punes eshte 8 ore ne 6 dite te javes.Te interesuarit te dergojne CV ose pershkrim ne adresen e email: info@alvision.al ose te na kontaktojne ne numrin e telefonit: 0676011128.


Postuar nga ALVISION SHPK / 12 Sep 22 16:30:02