geniuService shpk, VOIP.
OFROJ VENDE PUNE

Detajet e njoftimit

OFROJ VENDE PUNE | €0

Industria: Tjeter
Pozicioni: Teknik/Auto Mekanik
Arsimi: E pa percaktuar
Mosha: E pa percaktuar
Oferta skadon: 30 Jun 2022
Qyteti: Tirane
Adresa: Malte
Drejtimet > Google Map

Pershkrimi:

đź“ŚOperating out of our modern workshop in Burmarrad,Malta, UNEC Servicing Ltd. specialises in the repair and maintenance of prestigious brands such as DAF, Caterpillar, Cummins, Hyster and Ingersoll Rand amongst others. UNEC Servicing currently has a vacancy for a Technician to join our dynamic team.


Based at the workshop in Burmarrad, Malta the Technician will be responsible for:

• The servicing and repairing mechanical and technical faults on heavy and other commercial vehicles.
• Diagnosing faults as per manufacturer’s procedures.
• Any ad-hoc work that may occur due to business exigencies.

The successful candidate should preferably have:
• 1 – 3 years of relevant working experience
• In possession of a Diploma in Mechanical Engineering or the equivalent.
• The ability to work on their own initiative as well as form part of a team.
• Fluency in English.
• In possession of a driving license. 

📧Interested applicants for the above post are kindly requested to send their CV to the Head of HR on [email protected]


📌Duke operuar në punëtorinë tonë moderne në Burmarrad, Maltë, UNEC Servicing Ltd. është e specializuar në riparimin dhe mirëmbajtjen e markave prestigjioze si DAF, Caterpillar, Cummins, Hyster dhe Ingersoll Rand ndër të tjera. Shërbimi i UNEC aktualisht ka një vend të lirë pune për një teknik për t'iu bashkuar ekipit tonë dinamik.

Bazuar në seminarin në Burmarrad, Malta Tekniku do të jetë përgjegjës për:

• riparimin i defekteve mekanike dhe teknike në automjete të rënda dhe të tjera komerciale.
• Diagnostifikimi i defekteve sipas procedurave të prodhuesit.
• Çdo punë ad-hoc që mund të ndodhë për shkak të nevojave të biznesit.

Kandidati i suksesshëm preferohet të ketë:
• 1 – 3 vite përvojë pune përkatëse
• Të ketë diplomë në Inxhinieri Mekanike ose të barasvlershme.
• Aftësia për të punuar me iniciativën e tyre si dhe për të qenë pjesë e një ekipi.
• Njohuri  tĂ« gjuhĂ«s angleze.
•Të posedojë leje drejtimi.

📧Te interesuarit mund teaplikojne duke derguar nje Cv ne emailin tone: [email protected]


Postuar nga Bonnici Group Ltd / 09 May 22 15:30:01

Postuar nga

Bonnici Group Ltd

Bonnici Group Ltd

Antarsuar në May 2022
Shiko njoftimet

Kontakto

Keywords