geniuService shpk, VOIP.
OFROJ VENDE PUNE

Detajet e njoftimit

OFROJ VENDE PUNE | $400

Industria: Imobiliar
Pozicioni: Agjent Imobiliar
Arsimi: Gjimnaz
Mosha: 25-35
Oferta skadon: 10 Mar 2022
Qyteti: Tirane
Adresa: Rrruga Bardhyl, nr.16, Tirane
Drejtimet > Google Map

Pershkrimi:

       Morina Real Estate, me nje eksperience 2-vjecare ne fushen e ndermjetesimit te pasurive te paluajteshme, është duke zgjeruar stafin me agjentë imobiliarë.
         Çdo individ që e ndien veten energjik, ambicioz dhe të gatshëm për të punuar në grup, është i lutur që ti bashkohet skuadrës tonë.

     Mosha e preferuar mbi 25 vjec.

     Eksperienca nuk perben nje kusht te domosdoshem pasi Agjencia ofron mundesine e trajnimit per te gjithe ata te interesuar.


Te gjithe te interesuarit jane te lutur te na kontaktojne ne numrin tone te celularit!


+355692040544


MORINA REAL ESTATE
… creating opportunities
Postuar nga MORINA REAL ESTATE / 29 Oct 22 12:30:07