geniuService shpk, VOIP.
JEPET ME QERA

Detajet e njoftimit

JEPET ME QERA | €2,400

Qyteti: Tirana

Pershkrimi:

Japim me qira magazine me siperfaqe 864 m2, nga te cilat 64 m2 jane zyra qe mund te hapen lehtesisht ne funksion te magazines.
Magazina ka lartesi 5 m ne ane dhe 7.5 m ne qender.
Magazina ndodhet ne nje zone industriale e aksesueshme lehtesisht nga rruga kryesore.
Per me shume informacion na kontaktoni!


Postuar nga / 25 Nov 22 12:30:01

Postuar nga

Antarsuar në January 1970
Shiko njoftimet

Kontakto

Fjale kyce