geniuService shpk, VOIP.
SHITET

Detajet e njoftimit

SHITET | ALL4,000

Qyteti: Tirane

Pershkrimi:

Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i paprdorur, i pa hapur dhe i padmtuar n paketimin e tij origjinal. Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Shqiptare brenda 24-72 h Pagesa |CASH Kthimi |Pa pagese brenda 48 oreve Siguria | Blerje e sigurt. Modeli : Samsung Galaxy J5


Postuar nga iweb.al / 14 Jan 22 21:30:02

Postuar nga

iweb.al

iweb.al

Antarsuar në October 2020
Shiko njoftimet

Kontakto

Fjale kyce