SHITET

Detajet e njoftimit

SHITET | ALL5,100

Qyteti: Tirane

Pershkrimi:

Artikulli eshte i ri, i paprdorur, i pa hapur dhe i padmtuar n paketimin e tij origjinal. Transporti |Nepermjet Postes Shqiptare brenda 24-72 h Pagesa |CASH Kthimi |Pa pagese brenda 48 oreve Siguria | Blerje e sigurt. Modeli : S3 Marka e pajtueshme: Samsung Te gjithe produktet testohen para se te dergohen ne adrese. Garanci e kthimit te parave brenda 48 oreve. Shenim : Nuk ka gervishje dhe demtime,nuk eshte instaluar.Ekrani duhet te duket jo i demtuar.Qesja mbrojtese nuk eshte hequr.Nese ju tenstoni ekranet para instalimit,ju lutem na dergoni foto ose video dhe inxhinieri do te kontrolloje kualitetin dhe cilesine dhe me pas ne jua zvendesojme me nje produkt te ri. Testojeni ekranin para se ta montoni!!


Postuar nga iweb.al / 22 Jul 21 03:30:02

Postuar nga

iweb.al

iweb.al

Antarsuar në October 2020
Shiko njoftimet

Kontakto

Fjale kyce