geniuService shpk, VOIP.
OFROJ

Detajet e njoftimit

OFROJ | €100

Marka: BMW
Modeli: 118
Struktura: SUV
KM: 50,000 - 100,000
Kambio: Automatike
Karburanti: Benzine / GAS (LPG)
Ngjyra: Kupe
Dokumenta: Kosovare
Kondicioni: E RE
Qyteti: Durrës

Pershkrimi:

Vë në dispozicion një kredi nga 5000€ deri në 800000€ deri në pafundësi me kushte shumë të thjeshta. Gjithashtu bëj investime dhe kredi për individë të të gjitha llojeve. Unë jam aksioner i disa bankave evropiane dhe kanadeze. Ofroj kredi afatshkurtra, afatmesme dhe afatgjata në bashkëpunim me avokatin tim. Ne nuk kemi njohuri për përdorimet tuaja dhe transfertat tona ofrohen nga një bankë sigurie transaksionesh. Për të gjitha kërkesat tuaja, bëni propozime për tarifat dhe oraret e pagesave dhe unë do të jem në dispozicionin tuaj. Së fundi, për më shumë mirëkuptim, ju lutem më kontaktoni me e-mail: tanyo.ivanov09@gmail.com


Postuar nga tanyo.ivanov09@gmail.com / 22 Nov 23 03:30:01