OFROJ

Detajet e njoftimit

OFROJ | ALL10

Industria: Transport
Pozicioni: Shofer
Arsimi: E pa percaktuar
Mosha: E pa percaktuar
Oferta skadon: 07 May 2021
Qyteti: Durrës
Adresa: Rruga Egnatia, lagjia 4
Drejtimet > Google Map

Pershkrimi:

WorkItaly në emër të një Klienti të saj të rëndësishëm Italian Lider në sektorin e transportit kombëtar dhe ndërkombëtar, kërkon të punësojë menjëherë punonjës në profilin e mëposhtëm:

Shofer me kohë të plotë për transport ndërkombëtar:

-Të jenë të pajisur me të gjitha patentat CE dhe CAP
-Të dinë gjuhën Italiane
-Të kenë eksperiencë në Itali


Garantojmë seriozitet maksimal nga kompania jonë, kontratë sipas rregullave të Republikës së Shqipërisë, pagë superiore, Sigurime shtesë dhe Shërbime shëndetësore.
Aplikimet pranohen në adresën e emailit të shënuar më poshtë: [email protected] ose mund të kontaktoni në nr. +355 675002124.
Ndaj, lutemi të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre sa më parë në adresën e sipër përmendur.


Postuar nga Recruiting Work Italy / 21 Sep 21 21:30:02