geniuService shpk, VOIP.

Rezultatet: 12 nga 12

€23,000
img
SHITET
Para 11 oresh

SHITET GARAZHD - AFER ME PARK - GATE

SHITET 1 POST AUTO ME SIPERFAQE PREJ 16 M2. NDODHET NE KATIN -1 TE NJE PALLATI SHUME PRANE PARK - GATE ( 100 M LARG)JO BASHKEPUNIM ME AGJENCI IMOBILIA...

€100
img
JEPET ME QERA
Para 4 ditesh

Garazh me qera Rr. Perlat Rexhepi

Jepet garazh me qera ne Rr. Perlat Rexhepi mbrapa Presidences, perballe supermarket Spar.Kontakt: 0682021669...

€50,000
img
OFROJ
Para 2 javesh

Ofertë kredie shumë e shpejtë dhe e besueshme e gjeneratës së re 2022 në 48 orë: +40 741 761 294

Ofertë kredie shumë e shpejtë dhe e besueshme e gjeneratës së re 2022 në 48 orë: +40 741 761 294 Përshëndetje. Unë jam një Drejto...

€70,000
img
OFROJ
Para 2 javesh

Ofertë kredie shumë e shpejtë dhe e besueshme e gjeneratës së re 2022 në 48 orë: +40 741 761 294

Ofertë kredie shumë e shpejtë dhe e besueshme e gjeneratës së re 2022 në 48 orë: +40 741 761 294 Përshëndetje. Unë jam një Drejto...

€50,000
img
OFROJ
Para 2 javesh

Ofertë kredie shumë e shpejtë dhe e besueshme e gjeneratës së re 2022 në 48 orë: +40 741 761 294

Ofertë kredie shumë e shpejtë dhe e besueshme e gjeneratës së re 2022 në 48 orë: +40 741 761 294 Përshëndetje. Unë jam një Drejto...

€90,000
img
OFROJ
Para 2 javesh

Ofertë kredie shumë e shpejtë dhe e besueshme e gjeneratës së re 2022 në 48 orë: +40 741 761 294

Ofertë kredie shumë e shpejtë dhe e besueshme e gjeneratës së re 2022 në 48 orë: +40 741 761 294 Përshëndetje. Unë jam një Drejto...

€50,000
img
OFROJ
Para 2 javesh

Ofertë kredie shumë e shpejtë dhe e besueshme e gjeneratës së re 2022 në 48 orë: +40 741 761 294

Ofertë kredie shumë e shpejtë dhe e besueshme e gjeneratës së re 2022 në 48 orë: +40 741 761 294 Përshëndetje. Unë jam një Drejto...

€50,000
img
OFROJ
Para 2 javesh

Ofertë kredie shumë e shpejtë dhe e besueshme e gjeneratës së re 2022 në 48 orë: +40 741 761 294

Përshëndetje. Unë jam një Drejtor individual i kompanisë së financave dhe u ofroj kredi individëve që kanë nevojë për kredi për...

€60,000
img
OFROJ
Para 2 javesh

"Ofertë kredie në 48 orë: +40 741 761 294"

Ofertë kredie shumë e shpejtë dhe e besueshme e gjeneratës së re 2022 në 48 orë: +40 741 761 294 Përshëndetje. Unë jam një Drejto...

€12,500
img
SHITET
Para 5 muajsh

SHITET GARAZH I MBYLLUR TEK KOMUNA E PARISIT

Shitet garazh i mbyllur prane Kristal Center, me siperfaqe 15 m2. Garazhi pozicionohet ne katin -1 te nje pallati te ri te mireadminitruar. Disponon C...

ALL3,000
img
OFROJ
Para 5 muajsh

...

€30,000
img
SHITET
Para 8 muajsh

Divine beauty salon

Shitet biznesi aktual. Divine Beauty Salon & Esthetics. Arredim modern dhe bashkekohor....