OFROJ VENDE PUNE

Detajet e njoftimit

OFROJ VENDE PUNE | €1,500

Industria: Pun jasht vendit
Qyteti: Tirane

Pershkrimi:

E vlefshme mbas muajit Maj 2021 Kompania Jone Shqiptare Ne Belgjik Ofron Vend Pune Ne Belgjik-BRUGGE. KUJDES: NUK JEMI AGJENCI PUNE. LEXHOENI TE GJITH POSTIMIN *NUK KERKOEN PUNTOR ME PAK EKSPERIENCE,NUK KERKOEN NDIMES* Kerkoen VETEM PROFESIONIST. Bojaxhi-Patinim-Gipso TE JET PERFEKT NE PUNE!!! Maragoz Per Mobilje,Kuzhina,Shkalla (te dij dhe te lyej me Pistol) Saldator Te dij Tik,Mig,Aluminum,inox (Te dij dhe te lyej me Pistol) Pllakaxhi Po te dij dhe pune tjeter si pershembull Montim Parketi etj. Idraulik-Ilektricist 1 person po t dij dhe pune te tjera reth ndertimin q te ket muncin te punoj cdo dit per pagese te plot. KERKOET CDO USTA Q MERET ME NDERTIME.Mund te me shkruani dhe ne whatsapp ose mesazhe profesionin tuaj. Kerkoen VETEM NJEREZ SERJOZE DHE PROFESIONISTA ME EKSPERIENCE dhe maksimumi deri moshen 45 vjec. Pagesa 1500 (ambienti qendrimi falas) (taksat belgjik paguen nga kompania) Per 6 muajet e pare puntori paguan sigurime dokumentash per 6 muaj per 500/muaji. (dokumentat kushtojn 3000) Mbas 6 muaj Vazhdoet pagesa e Plot prej 1500 Munci rritja e pageses mbas 3 muajesh per Punetore universal te shpet dhe te sakt. Faleminderit


Postuar nga Erald / 19 Sep 21 22:30:02