geniuService shpk, VOIP.
OFROJ VENDE PUNE

Detajet e njoftimit

OFROJ VENDE PUNE | ALL1

Industria: Shit-Blerje
Pozicioni: Konsulet Shitjesh
Arsimi: E pa percaktuar
Mosha: E pa percaktuar
Oferta skadon: 28 Feb 2022
Qyteti: Tirane
Adresa: bllok
Drejtimet > Google Map

Pershkrimi:

Kompania S-ProCosmetics Shpk

Kerkon te punesoje

Konsulet Shitjesh (Sales Representative)

Per produkte kozmetike profesionale Per Brandet Lider Paul Mitchell dhe K18 Hair
1. Te kete aftesi te mira ne shitje ose marketing
2. Preferohet experience pune e ngjashme e mepareshme
3. Aftesi te mira negociuese per te mbyllur marreveshje
4. Paga mbi nivelin e tregut

Te intersuarit mund te dergojne Cv ne: [email protected] ose ne numrin e telefonit: 0696067539


Postuar nga Saimir Stolia / 19 Jul 22 08:30:01

Postuar nga

Saimir Stolia

Saimir Stolia

Antarsuar në January 2022
Shiko njoftimet

Kontakto

Keywords