OFROJ VENDE PUNE

Detajet e njoftimit

OFROJ VENDE PUNE | €0

Industria: Telekomunikacionit
Pozicioni: Operator
Arsimi: E pa percaktuar
Mosha: E pa percaktuar
Oferta skadon: 15 Apr 2021
Qyteti: Tirane

Pershkrimi:

Mundësi punësimi e menjëhershme !!!
Nëse jeni njohës shumë i mirë i gjuhës:

~GJERMANISHT
~SPANJISHT
~ITALISHT

Bëhu pjesë e stafit më dinamik.
Eksperienca nuk ka rëndësi,dëshira për të punuar po!


Kërkesat:

1)-Të zotërojë shumë mirë një gjuhët përkatëse
2)-Me/pa eksperiencë të mëparshme
3)-Energjik dhe me vullnet për të punuar
4)-Mosha 18-28 vjec

Ofrojmë :

- Pagë bazë dhe BONUSE shumë te larta në bazë të performancës
- Ambient pune ideal dhe komod
- Kontratë pune në përputhje me ligjin Shqipëtar
- Orar pune Full-Time 10:00 deri në 19:00 (me pushime te ndermjetme)
- Fundjavë të lirë

Na kontaktoni ne 067 72 64 442
email: [email protected]


Postuar nga Human Resources / 22 Jan 21 16:45:01