OFROJ VENDE PUNE

Detajet e njoftimit

OFROJ VENDE PUNE | ALL0

Industria: Imobiliar
Pozicioni: Agjent
Arsimi: Bachelor
Mosha: 1
Oferta skadon: 31 Dec 2020
Qyteti: Tirane
Adresa: Tirane
Drejtimet > Google Map

Pershkrimi:

Billion G&G Group ka hapur aplikimet per Konsulent Imobiliar.
Te jesh pjese e Billion G&G Group ju hap dyer bashkepunimi me profesioniste te vertete qe gjenerojne shuma te konsiderueshme te ardhurash.
Eshte koha me e mire per te investuar per te ardhmen tuaj.
Konsulent pronash eshte pune per njerez ambicioze, profesion qe iu krijon njohje te reja dhe bashkepunime fitimprurese. Me trajnimet dhe eksperiencen qe ju do fitoni prane nesh,ne marrim persiper ndertimin e karrieres tuaj te suksesshme ne sektorin Real Estate.
Kandidati duhet te plotesoje keto kushte:
✅ te kete aftesi te mira komunikuese
✅ te jete energjik, ambicioz
✅ te jete i gatshem dhe i afte te punoje ne grup
✅ te zoteroje leje drejtimi perben avantazh
✅ preferohen kandidate me pervoje ne sektorin imobiliar
✅ te kene perfunduar arsimin e larte
✅ te njohe mire programet baze Microsoft Office
✅ preferohet te jete mbi 25 vjec
Kushtet e Punes:
✅ Pozicioni paguhet me page baze + komision i larte ✅ Preferohen kandidatet qe kane eksperience me shitjet, marketing, sherbim klientesh etj
Mirëpresim CV tuaja në adresën e email: [email protected] ose kontaktoni në nr. +355692033500


Postuar nga iweb.al / 07 Oct 21 20:30:01