geniuService shpk, VOIP.
OFROJ VENDE PUNE

Detajet e njoftimit

OFROJ VENDE PUNE | ALL45,000

Industria: Prodhim
Pozicioni: Punetor Tereni
Arsimi: E pa percaktuar
Mosha: E pa percaktuar
Oferta skadon: 31 Dec 2022
Qyteti: Tirane
Adresa: Rruga Industriale 80, Kashar, Tirane, Albania
Drejtimet > Google Map

Pershkrimi:

Kompania SI.SI-AL disponon disa vende vakante per punetor tereni, punetor specialist ne fushen e ndertitmit te punimeve ne teren dhe teknik te mesem.


Mosha: 21-50 vjec
Orari: Me kohe te plote
Paga: Me marreveshje ne varresi te eksperiances.


Adresa: Rruga dytesore Tirane-Durres, km2, krahu i QTU-se


Kontakt: +355692091684


Cel. : 0692091684


Postuar nga / 05 Aug 22 15:30:03

Postuar nga

Antarsuar në January 1970
Shiko njoftimet

Kontakto

Keywords