OFROJ VENDE PUNE

Detajet e njoftimit

OFROJ VENDE PUNE | ALL0

Industria: Call Center
Qyteti: Tirane

Pershkrimi:

Kerkohet Back Office ne gjuhen spanjolle. Te interesuarit duhet te kene nivel te mire gjuhe. Orari eshte 10:00 - 19:00 Paga 500 Euro Ambjent komod dhe miqesor. Email:[email protected] Tel.: 0695228633


Postuar nga Vende Pune Tirane / 01 Mar 21 13:45:06