geniuService shpk, VOIP.
OFROJ

Detajet e njoftimit

OFROJ | ALL1

Qyteti: Tirane

Pershkrimi:

Kush eshte i interesuar per te bere trajtime dentare falasa nga student te vitit te 4 stomatologji ne mbikqyrjen e petagogeve me te mire .
Trajtimet dentare jane falas ;
1- Pastrim gurezash
2- Mbushje ( cdo lloj mbushjeje )
3 - Ekstarksione ( Heqje dhembi )
Dhe protetik ( proteza ) me çmime minimale.
Vendodhja : Tek selvia Universiteti Aldent
Kush eshte i interesuar te kontaktojn ne nr 0699180063 


Postuar nga Aldent / 07 Jul 22 18:30:01

Postuar nga

Aldent

Aldent

Antarsuar në March 2022
Shiko njoftimet

Kontakto

Fjale kyce