OFROJ VENDE PUNE

Detajet e njoftimit

OFROJ VENDE PUNE | €25

Industria: Telekomunikacionit
Pozicioni: Operator
Arsimi: E pa percaktuar
Mosha: E pa percaktuar
Oferta skadon: 11 Feb 2021
Qyteti: Tirane
Adresa: Bllok
Drejtimet > Google Map

Pershkrimi:

​​​ZZ GROUP ka një përvojë disavjeçare në tregun shqiptar në fushën e telemarketingut.
Me anë të frymës pozitive të përcjellë nga struktura drejtuese,
është bërë e mundur ngritja e një kulture dhe mjedisi pune të admirueshëm.
Filozofia jonë është tërësisht e orientuar drejt përkujdesjes për zhvillimin e aftësive të punonjësve
duke i ofruar trajnime dhe mirëpritur çdo risi, që të ecim të gjithë sëbashku drejt rrugës së suksesit.

Aktualisht, kërkojmë të punësojmë operatorë telemarketingu në gjuhën gjermane 🇩🇪.
Kushtet e punës:

- Paga të kënaqshme dhe konkurruese në treg;
- Kontratë të rregullt në bazë të Kodit të Punës;
- Mundësi trajnimi jashtë shtetit;
- Bonuse motivuese, duke shpërblyer aftësinë tuaj;
- Trajnime me pagesë të plotë.

Kërkesat e punës:

- Dëshirë për punë;
- Aftësi të mira komunikuese;
- Zotërim në nivel mesatar (B2) në një gjuhën, gjermane;
- Bashkëpunim në ekipin e punës;
- Seriozitet në punë;
- Ambicie dhe vendosmëri.


Postuar nga ZZ Group / 27 Feb 21 22:30:02