OFROJ VENDE PUNE

Detajet e njoftimit

OFROJ VENDE PUNE | ALL0

Industria: Tjeter
Pozicioni: Asistente Zyre
Arsimi: Bachelor
Mosha: 1
Oferta skadon: 31 Dec 2020
Qyteti: Tirane
Adresa: Tirane
Drejtimet > Google Map

Pershkrimi:

Future Home është kompania më e madhe Shqipëtare e ndërmjetësimit të pronave. Momentalisht me 8 zyra ne Tiranë dhe e formuar nga një grup me te rinje shume energjike dhe bashkepunues ofrojme sherbimin me të mirë ne Qytetin e Tiranes.
Pozicion vakant si Asistente Zyre:
Kualifikimet dhe Aftesite qe duhet te keni:
1. Të ketë përfunduar arsimin e lartë dhe masterin.
2. Njohje shumë e mirë e gjuhës angleze. (Njohie e gjuhëve të tjera përbën avantazh).
4. Njohuri shumë të mira kompjuterike, MS Office.
5. Të ketë punuar ne industrin e shitjes përbën avantazh.
6. Të ketë aftësi organizuese dhe koordinuese.
7. Aftësi të shkëlqyera komunikimi, fleksibilitet dhe sjellie e paraqitje etike.

Shenime: Aplikantet duhet te dergojne cv e tyre ne adresen e email [email protected] . Te gjitha aplikantet e pranuara duhet te kalojne nje jave prove pa pages perpara pranimit ne kompani.

Email: [email protected]
Tel: +355 69 307 6666


Postuar nga iweb.al / 13 Oct 21 15:30:02

Postuar nga

iweb.al

iweb.al

Antarsuar në October 2020
Shiko njoftimet

Kontakto