geniuService shpk, VOIP.
OFROJ VENDE PUNE

Detajet e njoftimit

OFROJ VENDE PUNE | €0

Industria: Ndertim
Pozicioni: Operator Vinci
Arsimi: E pa percaktuar
Mosha: E pa percaktuar
Oferta skadon: 30 Jun 2022
Qyteti: Tirane
Adresa: Malte
Drejtimet > Google Map

Pershkrimi:

đź“ŚBonnici Bros. Ltd. is a leading entity in the local construction civil engineering industry. It enjoys an excellent reputation for commitment to quality and client satisfaction. As part of our expansion strategy, we are offering an employment opportunity.

📢We are hiring

-Crane Operator

-Heavy Plant Operator

👉🏻Criteria

-Drive the crane to the site and set up accordingly

-Safely operate a crane

-Ensure loads are secured before hoisting

-Driving Licence (category C)

👉🏻We Offer

-Monthly payment according to the contract in accordance with Maltese laws.

-Total assistance from the employer (equipment with residence card)

-One-year renewable employment contract

-The job position is offered for 4 drivers

-Competitive and attractive salary depending on experience


📌Bonnici Bros. Ltd. është një ent lider në industrinë lokale të inxhinierisë civile të ndërtimit. Ajo gëzon një reputacion të shkëlqyer për përkushtimin ndaj cilësisë dhe kënaqësisë së klientit. Si pjesë e strategjisë sonë të zgjerimit, ne po ofrojmë një mundësi punësimi.

👉🏻Ofrojme

-Pagesa mujore sipas kontratës në përputhje me ligjet malteze

-Asistencë totale nga punëdhënësi(pajisje me kartë rezidence)

-Kontratë pune njëvjeçare e rinovueshme

-Pozicioni i punës ofrohet për 4 shofer

👉🏻Kriteret

-Etike ne pune

-Aftesi te mira komunikimi

-Kandidatet preferohen me aftesi te meparshme pune

-kerkojme nje ekip entuziast per punen, serioz dhe definitiv

-Pagese e kenaqshme sipas eksperiences se merparshme.Postuar nga Bonnici Group Ltd / 09 May 22 14:30:09

Postuar nga

Bonnici Group Ltd

Bonnici Group Ltd

Antarsuar në May 2022
Shiko njoftimet

Kontakto

Keywords