geniuService shpk, VOIP.
OFROJ

Detajet e njoftimit

OFROJ | €550

Industria: Marketing
Pozicioni: Operator/e, Supervizor/e
Arsimi: E pa percaktuar
Mosha: E pa percaktuar
Oferta skadon: 10 Mar 2022
Qyteti: Tirane
Adresa: Rruga Abdyl Frashëri 11, Tirana, Albania
Drejtimet > Google Map

Pershkrimi:

ACURA Marketing eshte nje kompani qe operon ne fushen e telemarketingut dhe sherbimeve digitale online.
Korrektesa eshte motoja jone e perditshme.

Cfare ne ofrojme:
- Paga konkuruese dhe komoditet ne pune.
- Kontrate e rregullt pune sipas legj.Shqiptar.
- CRM i dedikuar per operativin.
- Ambjent dinamik dhe kreativ.
- Aktivitete te ndryshme mujore.

[OPERATOR/e]
- Paga baze 300-450 Lek/ora.
- Kontratat 500-3000 Lek/cnt.
- Bonuse ditore / javore/ mujore.

[SUPERVIZOR/e]
- Paga baze 60.000 Lek/neto.
- Kontratat 500-1000 Lek/cnt.
- Bonuse ditore / javore/ mujore.

Cfare ne kerkojme:
- Njohuri te mira te gjuhes Italiane.
- Avantazh perbejne exp. e meparshme ne Call Center.
- Komunikimi dhe bashkepunimi ne grup duhet te jete element kryesor.
- Disponibilitet full time ose part time.


Per individet qe jane te interesuar te kontaktojne.
Cel/WhatsApp: (+355) 69 46 26 087
Email: [email protected]
Instagram: https://instagram.com/acuracc


Postuar nga ACURA Marketing / 09 May 22 12:30:01