OFROJ VENDE PUNE

Detajet e njoftimit

OFROJ VENDE PUNE | ALL0

Industria: Call Center
Qyteti: Tirane

Pershkrimi:

Kerkohet Team Leader ne gjuhen italiane. Te interesuarit duhet te kene eksperienca ne kete fushe. Orari full time 10:00 - 19:00 Ofrohen pagat me te mira ne treg Bonuse te larta Ambjent miqesor dhe komod Email:[email protected] Tel.: 0696109407


Postuar nga Forex call center / 09 May 21 19:15:01