geniuService shpk, VOIP.
OFROJ VENDE PUNE

Detajet e njoftimit

OFROJ VENDE PUNE | €400

Industria: Imobiliar
Pozicioni: Agjent Imobiliar
Arsimi: E pa percaktuar
Mosha: E pa percaktuar
Oferta skadon: 24 Jan 2024
Qyteti: Tirane
Adresa: rruga e Kavajes
Drejtimet > Google Map

Pershkrimi:

Jeni ambiciozë, me dëshirë për të shpalosur aftësitë tuaja, doni të vlerësoheni dhe shpërbleheni për punën tuaj.
Pegasus Home është vendi ideal, bëhuni pjesë e stafit të industrisë më të kërkuar në treg.
Kriteret bazë:
- Kandidatët duhet të kenë pasur eksperincë të mëparshme ose të ngjashme.
- Të jenë korrektë me oraret, të jenë ambiziocë dhe të gatshëm për të punuar në grup.
- Mosha mbi 20 vjeç.
- Ofrohet ambient pune komod dhe motivues.                                                              - Pagesa me rroge baze + perqindje %

Te interesuarit te dergojne CV-te e tyre ne adresen peasushome@gmail.com ose ne nr 0692288688


Postuar nga Pegasus Home / 24 Jan 24 17:30:02

Postuar nga

Pegasus Home

Pegasus Home

Antarsuar në January 2024
Shiko njoftimet

Kontakto