OFROJ VENDE PUNE

Detajet e njoftimit

OFROJ VENDE PUNE | ALL0

Industria: Kujdes dhe Pastrim
Qyteti: Tirane

Pershkrimi:

NE JU MUNDESOJME PASTRIMIN & MIREMBAJTJEN E SHTEPISE & AMBJENTEVE TUAJA PANTHEON GROUP Agjenci Punesimi & Sherbimi ju ofon sherbimin: Pastrim & Mirembajtje e shtepive & ambjenteve tuaja ne ju ofrojme profesionalizen, seirozitet, siguri Me ne, shtepia juaj eshte e paster dhe sigurt.... zonjat tona kane eksperience jo vetem ne fushen e pastrimit por edhe ne maredhenien me familiaret; ju mundesojme Mirembajtese /Sanitare sipas kerkesave tuaja: -full time -part -time - ditore nr. kontakti: +355692099900 / 0684010400 e mail: [email protected]


Postuar nga Eni / 26 Jan 21 06:30:01