geniuService shpk, VOIP.
SHITET

Detajet e njoftimit

SHITET | ALL5,500

Qyteti: Tirane

Pershkrimi:

SHITET Multimetër Automatik Dixhital Profesional MD-420, Prodhim Cek. Sherben për mirëmbajtjen e pajisjeve elektrike, Ka një gamë të gjerë matjesh ne fushen e elektricitetetit. Kapaciteti i matjes deri në 1000 A AC / DC. Ekrani me dritë. Funksionojë edhe në kushte të dobëta ndriçimi. Ka disa rregullime automatike. Përdor sinjalin bazë akustik, dhe mund të matni nxehtësinë në intervalin nga -20 ° C deri në +1,000 ° C. PARAMETRAT: Tensioni AC 2-3-3 V. AC proud 200 µA - pincë 10 A/s deri në 1 000 A. Tensioni DC 200 mV - 300 V. Rezistenca elektrike 200 Ohm - 20 Mohm. Ekran 3.5 shifror me drite. Madhësia 35 × 75 × 158 mm. Cmimi ne oferte 5500 Lek.


Postuar nga Leko Aleko / 11 May 22 15:30:02