SHITET

Detajet e njoftimit

SHITET | ALL1,000

Qyteti: Tirane

Pershkrimi:

Thuajse i ri, ne kuti. Shume praktik ne perdorim, vendoset te kyci i dores dhe mat pulsin. Shitet per arsye mosperdorimi.


Postuar nga iweb.al / 26 Apr 21 21:30:01

Postuar nga

iweb.al

iweb.al

Antarsuar në October 2020
Shiko njoftimet

Kontakto

Fjale kyce