+ KRIJO NJOFTIM


Termat dhe kondicionet

  • Nuk lejohet 2 here i njejti njoftim
  • Nuk lejohen foto me firma te faqeve tjera
  • Nuk lejohet tekst qe bart fjalor te pa pershtatshem per nje njoftim

Metoda te sigurta per blerje

  • Tako shitesin ne vend publik
  • Kontrollo mallin apo sendin qe do te blesh
  • Paguaj vetem athere kur je i bindur qe gjithcka eshte ok.