geniuService shpk, VOIP.
SHITET

Detajet e njoftimit

SHITET | ALL23,000

Qyteti: Tirane

Pershkrimi:

SHITET TAVOLIN INOKSI 2x1 m ME 3 KATE BAZAMENT PERDORIMI. E perdorsheme per cdo aktivitet sherbimi, riparimi, prodhimi e paketimi. Bazamenti kryesor siper eshte material inoksi i trash. Kembet dhe bazamentet e dy kateve posht jane pershtatur me Ele hekuri dhe material druri. Cmimi 23.000 lek. Telefon 0682040355.


Postuar nga Leko Aleko / 14 Apr 22 15:30:02