geniuService shpk, VOIP.
SHITET

Detajet e njoftimit

SHITET | ALL1,500

Qyteti: Tirane

Pershkrimi:

PRINTER ME DY RRESHTA PER ETIKETA ARTIKUJSH.
Shume e perdorsheme ne dyqane, zyra, rrjete marketesh dhe fabrika prodhimi. Pistoleta Printer model MX-6600 printon cmimit e artikujve. Realizon printim me rul boje me 2 rreshta me numera, vitin, muajin. Mund të printoi simbole të ndryshme, duke përfshirë: %, KG, Jo, ¥, $, g, EA, Pc, si dhe simbolet e monedhave të GBP, USD, JPY, RMB, EUR LEK. Pasi behet regjistrimi mekanik sipas nevojave printimi kryhet i shpejtë, i qarte dhe i lehtë. Paisja është e re. Cmimi ne oferte 2000 Lek. 


Postuar nga Leko Aleko / 22 Apr 22 21:30:02

Postuar nga

Leko Aleko

Leko Aleko

Antarsuar në November 2021
Shiko njoftimet

Kontakto