geniuService shpk, VOIP.
OFROJ

Detajet e njoftimit

OFROJ | €1


Pershkrimi:

Shërbimet tona
Ai hy Ushqim deti (aihyseafood) është bërë një nga organizatat kryesore të burimeve të detit dhe organizatave të inspektimit të cilësisë në Vietnam. Kompania jonë është e njohur më mirë si një kompani me reputacion për furnizimin dhe furnizimin e një game të gjerë të produkteve me prodhime deti të ngrira, të ngrira me vlerë të shtuar me çmime konkurruese. Dhe me marrëdhëniet tona me shumë paketues në të gjithë Vietnamin që plotësojnë standardet ndërkombëtare, duke përfshirë HACCP, BRC, ISO, IFS, etj., Si dhe arrijnë çertifikatat BAP, ASC. Ekipi ynë me përvojë është i përkushtuar të sigurojë mbikëqyrje të besueshme dhe kontrolle të cilësisë para-dërgesës së bashku me inspektime të plota, të rregulluara të fabrikës.

* Ne kemi ofruar shërbime QC & Ushqim deti për shumë klientë në të gjithë botën.

* Shërbimi ynë përfshin 03 opsione kryesore si më poshtë:

- Mbikëqyrja e prodhimit në fabrikë.
- Kontroll i cilësisë para dorëzimit.
- Monitorimi i dërgesave.

Uebsajti: www.aihyseafood.com
Email: [email protected]


Postuar nga / 05 Aug 22 17:30:04