geniuService shpk, VOIP.
OFROJ VENDE PUNE

Detajet e njoftimit

OFROJ VENDE PUNE | €60,000

Industria: Automobilistik
Pozicioni: 145
Arsimi: Master
Mosha: 20-30
Oferta skadon: 23 Jun 2022
Qyteti: Pogradec
Adresa: 458
Drejtimet > Google Map

Pershkrimi:

Ofertë kredie shumë e shpejtë dhe e besueshme e gjeneratës së re 2022 në 48 orë: +40 741 761 294

Përshëndetje.
Unë jam një Drejtor individual i kompanisë së financave dhe u ofroj kredi individëve që kanë nevojë për kredi për projektin e tyre ose aktivitetet e tyre private ose për të paguar borxhet ose faturat. Unë jam në dispozicion për t'ju dhënë këtë kredi me një interes fiks prej 3% në vit. Oferta ime varion nga 6,000 € deri në 950,000,000 €. Pra, individë të interesuar kështu që ju lutem më kontaktoni në emailin tim: [email protected]
Ose
WhatsApp: +40 741 761 294

Përzemërsisht.


Postuar nga / 03 Jul 22 22:30:01