geniuService shpk, VOIP.
BLEJ

Detajet e njoftimit

BLEJ | €60,000

Kuzhine: 2
Dhoma: 6
Tualete: 7
Siperfaqe: 455m2
Gjendja: E mobiluar
Kate Gjithsej: 7
Info: Bodrum
Qyteti: Peshkopi
Adresa: 458
Drejtimet > Google Map

Pershkrimi:

Ofertë kredie shumë e shpejtë dhe e besueshme e gjeneratës së re 2022 në 48 orë: +40 741 761 294

Përshëndetje.
Unë jam një Drejtor individual i kompanisë së financave dhe u ofroj kredi individëve që kanë nevojë për kredi për projektin e tyre ose aktivitetet e tyre private ose për të paguar borxhet ose faturat. Unë jam në dispozicion për t'ju dhënë këtë kredi me një interes fiks prej 3% në vit. Oferta ime varion nga 6,000 € deri në 950,000,000 €. Pra, individë të interesuar kështu që ju lutem më kontaktoni në emailin tim: [email protected]
Ose
WhatsApp: +40 741 761 294

Përzemërsisht.


Postuar nga / 24 Jun 22 04:30:01