geniuService shpk, VOIP.
SHITET

Detajet e njoftimit

SHITET | €550

Qyteti: tirane

Pershkrimi:

Ninebot Z10 është krijuar për kalorës aventurierë që nuk kanë frikë nga sfidat. Kalorësit me një grup aftësish unike dhe një mentalitet "Unë mund të bëj gjithçka" mund të hipin në Z10 dhe mund të argëtohen deri në një shpejtësi maksimale prej 45 km/h. Pasi ta zotëroni, Z10 mund t'ju çojë në horizonte të reja në një rreze prej 90 km rreze.

Dërgoni një mesazh direkt për pyetje
Whatsapp: +33 7 58 56 21 59


Postuar nga Patrice / 11 Jan 23 19:30:02