geniuService shpk, VOIP.
SHITET

Detajet e njoftimit

SHITET | $1

Qyteti: Vietnam

Pershkrimi:

Shërbimet tona
Ai hy Ushqim deti ( ushqim deti vietnamez ) është bërë një nga organizatat kryesore të burimeve të detit dhe organizatës për kontrollimin e cilësisë në Vietnam. Kompania jonë është më e njohur si një kompani e respektuar mirë që furnizon dhe furnizon një gamë të gjerë të produkteve të detit me cilësi të ngrirë, të ftohur, me vlerë të shtuar si çmime të tilla konkurruese. Dhe me marrëdhëniet tona me shumë paketues në të gjithë Vietnamin plotësojnë standardet ndërkombëtare, duke përfshirë HACCP, BRC, ISO, IFS,… etj. Si dhe çertifikimin e fituar BAP, ASC. Ekipi ynë me përvojë është i përkushtuar të sigurojë mbikëqyrje të besueshme dhe shërbime të inspektimit të cilësisë para-dërgesave plus auditime të plota, të bëra sipas kërkesave të fabrikës.

* Ne kemi qenë duke bërë Seafood Sourcing & QC shërbim për shumë konsumatorë në të gjithë botën.

* Shërbimi ynë përfshin 03 opsione kryesore si më poshtë:

Mbikëqyrja e prodhimit në fabrikë
Inspektimi i cilësisë së para-dërgesës
Mbikëqyrja e ngarkimit


Uebsajt: http://www.aihyseafood.com/

Email: [email protected]


Postuar nga / 23 Jul 22 17:30:03