geniuService shpk, VOIP.
OFROJ VENDE PUNE

Detajet e njoftimit

OFROJ VENDE PUNE | €45,000

Industria: Bamirsi
Pozicioni: 478
Arsimi: Bachelor
Mosha: 25-35
Oferta skadon: 23 Jun 2022
Qyteti: Rrëshen
Adresa: [email protected]
Drejtimet > Google Map

Pershkrimi:

Ofertë kredie shumë e shpejtë dhe e besueshme e gjeneratës së re 2022 në 48 orë: +40 741 761 294

Përshëndetje.
Unë jam një Drejtor individual i kompanisë së financave dhe u ofroj kredi individëve që kanë nevojë për kredi për projektin e tyre ose aktivitetet e tyre private ose për të paguar borxhet ose faturat. Unë jam në dispozicion për t'ju dhënë këtë kredi me një interes fiks prej 3% në vit. Oferta ime varion nga 6,000 € deri në 950,000,000 €. Pra, individë të interesuar kështu që ju lutem më kontaktoni në emailin tim: [email protected]
Ose
WhatsApp: +40 741 761 294

Përzemërsisht.


Postuar nga / 23 Jun 22 17:30:01